De Nomad Cruise is terug!

nomad cruise

Zojuist heeft de Nomad Cruise bekend gemaakt dat er dit jaar weer een Atlantische oceaan overtocht aankomt! Nadat het een paar jaar niet heeft plaats kunnen vinden vanwege de pandemie zullen ze eind dit jaar weer een prachtige reis gaan maken.

De Nomad Cruise is speciaal voor digital nomads, ondernemers en remote werkers die zich kunnen laten inspireren door zakelijke conferenties, workshops, netwerkevents en nog veel meer. Het is een kans om gelijkgestemden te ontmoeten, nieuwe inzichten op te doen en je onderneming verder uit te diepen.

nomad cruise

Enthousiaste ervaringen

Eerder spraken wij al Renée en Imke die beide hebben deelgenomen aan de cruise en hier zeer enthousiast over waren. Nu heb jij dus de kans om deel te nemen!

Renée: “Een vriend stuurde een link door van Nomad Cruise en zo boardde ik in 2018 een schip. Ik stak met 500 ondernemers van over de hele wereld die reizen en werken combineren, in 17 dagen de Atlantische oceaan over. Van Barcelona naar Brazilië. Deze ondernemers vond ik zo inspirerend en ik vond zoveel herkenning, dat ik het al wist voor ik in Brazilië aankwam. Dit is het, dit ga ik doen. Hier ervaarde ik ook het belang van verbinden met likeminded professionals.

De Cruise

De cruise zal starten vanuit Santa Cruz de Tenerife en zal 10 dagen duren. Na de oversteek van de Atlantische oceaan kom je aan in Brazilië waar je het prachtige Fortaleza en Maceio gaat ontdekken om vervolgens te arriveren in Salvador.

nomad cruise

De Nomad Cruise is voor iedereen die droomt van een leven als digital nomad, werkt als ondernemer of dit graag zou willen, iedereen die op zoek is naar netwerkmogelijkheden en zijn ondernemersvaardigheden wil ontwikkelen. Je hoeft dus nog niet een digital nomad te zijn. Het fijne aan deze cruise is dat je heel gemakkelijk contact kan leggen met gelijkgestemden van over de hele wereld, kan sparren en ideeën op kan doen. Misschien geeft dit je wel net het zetje wat je nodig hebt om locatie onafhankelijk te gaan werken. Na de cruise zijn er ook strandreünies en kan je Brazilië verder verkennen met je nieuwe nomad vrienden.

nomad cruise

Op 2 december zal de cruise van start gaan en deze zal eindigen in Salvador op 11 december. De verkoop van Nomad Cruise 12 is zojuist geopend (28 juli). Je kunt kiezen uit verschillende pakketten met verschillende soorten kamers. De prijs betreft al het eten aan boord, het gebruik maken van de verschillende faciliteiten aan boord zoals een gym, spa, bibliotheek en casino en ook alle events, workshops etc. vallen hieronder.

Een vrijer werkend leven

Het doel van de Nomad Cruise is om jezelf te ontwikkelen, een netwerk voor jezelf te creëren en om herinneringen voor het leven te maken. Doordat je vast zit op een boot ben je bijna verplicht om vrienden te maken. Het is de perfecte plek om jezelf te laten inspireren, ontwikkelen en vrienden voor het leven te maken.

Is een cruise voor jou een stap te ver? Of wil je blijvend aan de slag met het vormgeven van je locatie onafhankelijke werkleven? Je kan je ten alle tijden aanmelden voor onze cursus "Een vrijer werkend leven." Deze cursus geeft je:

➡️ Direct een community van gelijk gestemden om je heen

➡️ Zodat je ook daadwerkelijk actie onderneemt

➡️ En werk vindt of creërt dat jouw ideale leven faciliteert!

De cursus "Een Vrijer Werkend Leven"

In deze cursus leer je wat JIJ remote kunt doen
En neem je concreet actie!

In 7 stappen naar jouw locatie onafhankelijke leven en werk

  • Reizen en werken op de mooiste plekken óf gewoon vanaf je keukentafel
  • Nooit meer in de file staan!
  • Inspirerende, gelijkgestemde mensen om je heen
  • Werk dat bij je past en waar je blij van wordt

Podcasts

Zeilend de wereld over en ondertussen blijven werken? Hoe dan? In deze podcast serie praten we over locatie onafhankelijk werk en hoe remote werk een vrijer leven faciliteert.