Jouw maandag morgen gevoel….

Hoe ziet jouw maandagmorgen eruit?

Voel jij je op deze maandag morgen hetzelfde als gisterochtend? Of zaterdagochtend?

Stel, je kon je eigen werkdag indelen. En je eigen locatie kiezen. Hoe ziet dat eruit? Waar ben je dan? Hoe begin je deze ochtend ? Begin je heel vroeg met werken, of start je juist rustig op?

Kortom, hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

Ga je eerst sporten, rustig ontbijten of met de hond wandelen? Of juist lekker vroeg opstaan en meteen beginnen?  En dan tussendoor of als je klaar bent die de dingen doen die je graag doet?

Voor mij maakt het niet zo heel veel uit welke dag van de week het is. Ik werk soms wel en soms niet op zondag. En hetzelfde geldt voor de maandag. En soms lang en soms maar een uur. Het is maar net wat er moet gebeuren

OP de boerderij in NL is ook remote werk

Ik ben niet echt een ochtendmens. Ik vind het lekker om rustig, zonder wekker, wakker te worden. Soms is dat om 6:00 uur, soms om 9:30 uur. Ik begin mijn dag meestal met oefeningen op het achterdek. Vaak ga ik ook zwemmen. De afgelopen week was er veel wind en waren er hoge golven rondom de boot. Dan vind ik het teveel “gedoe” en laat ik het zitten. Vervolgens maak ik op mijn gemak een ontbijt van vers fruit met yoghurt en noten. Ik drink mijn cappuccino en dan begin ik.

Af en toe moet ik wel de wekker zetten, want ik zit een andere tijdszone. Het is hier 6 uur vroeger dan in Nederland. Dan heb ik om 6 of 7 uur al een meeting. Ben ik meestal niet op mijn best. Maar het hoort erbij en het zorgt ervoor dat ik kan leven zoals ik leef. Dus daarom sta ik ook met liefde midden in de nacht op voor een Werfathon. Mijn werk faciliteert mijn ideale leven.

Aan het werk in Vlieland

‘s Avonds ben ik vaak reuze productief. Dan krijg ik in een korte tijd veel gedaan. Ik vind het fijn om mijn bioritme te kunnen volgen.

Ga je voor je werk sporten?

En ja, ik weet het…….Als je kinderen hebt, die naar school gebracht moeten worden, kan het lastiger zijn om je eigen ritme te volgen. Maar soms kun je met een kleine aanpassing, toch iets van een “zondag ochtend vibe” creëren. Zoals Marjan, een van mijn cursisten, dat deed. Ze vindt buiten de deur ontbijten het ultieme vakantiegevoel. Nu gaat ze één keer per week ergens rustig in haar eentje ontbijten, nadat ze de kinderen naar de opvang heeft gebracht. Pas daarna gaat ze aan het werk. Die kleine verandering heeft al voor een enorm toegenomen “vrijheidsgevoel” gezorgd.

Als jij het helemaal zelf voor het zeggen zou hebben…. Hoe ziet jouw maandagmorgen er dan uit?

Wil jij ook meer vrijheid in jouw werk en jouw leven? Wil jij ook locatie onafhankelijk kunnen werken?

Doe dan volgende week kosteloos en vrijblijvend mee met een van de Mastermind sessies. Er is ruimte om specifieke situatie te bespreken. Je kunt je aanmelden via info@locatieonafhankelijkwerk.nl

Meer info over data en tijden: https://vrijheidsmentor.nl/

#remotewerk #maandagochtend #locatieonafhankelijkwerk #loopbaanadvies #vrijwerkendleven

De cursus "Een Vrijer Werkend Leven"

In deze cursus leer je wat JIJ remote kunt doen
En neem je concreet actie!

In 7 stappen naar jouw locatie onafhankelijke leven en werk

  • Reizen en werken op de mooiste plekken óf gewoon vanaf je keukentafel
  • Nooit meer in de file staan!
  • Inspirerende, gelijkgestemde mensen om je heen
  • Werk dat bij je past en waar je blij van wordt

Podcasts

Zeilend de wereld over en ondertussen blijven werken? Hoe dan? In deze podcast serie praten we over locatie onafhankelijk werk en hoe remote werk een vrijer leven faciliteert.