Onze dienstverlening

Advies

Welke taken wil je delegeren? Wat heb je nodig? Hoe ziet het profiel van jouw L-O-W-er eruit? Wij geven advies.

Bemiddeling

Waar vind je de juiste L-O-W-er? Heeft deze de juiste skills? Wij kunnen bemidddelen.

Begeleiding

Hoe stuur je mensen op afstand aan? Hoe blijf je binding houden? Wij ondersteunen in de begeleiding.

werken in cafe

Advies

 

Als je overweegt om taken uit handen te geven aan een L-O-W-er, dan geven we je graag advies over de aanpak. Dat kan telefonisch, face-timend of face-to-face. We bespreken de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en situatie. Welke taken wil je delegeren? Met wat voor soort persoon werk je graag samen? Welke tools kun je gebruiken om samen te werken? Vervolgens stellen we samen een profiel op. En we geven je advies waar en hoe je aan zo’n persoon kunt komen.

Bemiddeling

 

Als je besluit om verder met samen te werken, dan gaan wij op zoek naar de juiste perso(o)n(e)n om jouw werk uit handen te nemen. We doen benaderen ons eigen netwerk, leggen contact met onze samenwerkingspartners, doen de verdere werving & selectie, checken referenties en controleren of iemand over de juist skills beschikt. En natuurlijk kijken we of er een persoonlijke match is. Vervolgens dragen we de geselcteerde kandidaten aan je voor en heb je zelf een interview met ze. Je bepaalt uiteraard zelf uiteindelijk wie je selecteert.

werken in restaurant
wet

Begeleiding

 

Als je een geschikte L-O-W-er hebt gevonden, dan ondersteunen we jullie in de opstartfase. Hoe gaan jullie communiceren, met welke frequentie? Wat zijn de wederzijdse verwachingen? We begeleiden jullie bij het maken van goede afspraken over communicatie, beschikbaarheid, bereikbaarheid, het gebruik van online tools en de wijze waarop jullie kennis en informatie gaan delen. Ook zorgen we voor tussentijdse evaluaties. Bovendien zorgen we dat onze L-O-W-ers op de hoogte blijven van nieuwe toold en ontwikkelen en houden we regelmatig kennissessies.

L-O-W-ers zijn zelfstandig en gemotiveerd! Werk dat bijdraagt aan een manier van leven waar je zelf voor kiest, maakt gelukkiger! Eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en het werk op de eigen manier indelen komt het werkplezier en de productiviteit ten goede!

Tarieven

Voor een adviesgesprek, het opstellen van een lijst met taken die uitbesteed kunnen worden en het opstellen van een functieprofiel/ profielschets van de gewenste kandidaat reken wij 95 euro (excl. BTW).

Het tarief van een L-O-W-er hangt erg af van de gewenste skills, vaardigheden en ervaring. Het varieert tussen 25 en 75 euro per uur (excl. BTW). Je kunt er ook voor kiezen om iemand zelf in dienst te nemen. Dan rekenen wij een bemiddelingsfee, die we van te voren afspreken.

We bieden ook abonnementen aan om je social media door ons te laten doen. Dat kan al vanaf 250 euro per maand (excl.btw).

EMAIL

info@locatieonafhankelijkwerk.nl

Telefoon

(00 31) 6 27 51 18 12

Locatie Onafhankelijk Werk is een onderdeel van ETC Consultancy

KvK 32150280