OVER ELVIRA

Vrijheid is een van mijn kernwaarden

Werk en leef

Werk dat bijdraagt aan een manier van leven waar je zelf voor kiest, maakt gelukkiger! Eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en het werk op je eigen manier indelen komt het werkplezier en productiviteit ten goede.

Omdat werk iets is dat je doet en niet waar je naar toe gaat.

"Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken." (Confusius)

Foto Elvira

Oprichter

Elvira Tibboel

A tempor tristique pariatur officia semper. Himenaeos pulvinar at exercitation ultricies. Sit nam pellentesque scelerisque sed. Ridiculus feugiat netus accumsan culpa.

Lees meer

Alexia

WebAssistant

Alexia van den Bosch

Mijn naam is Alexia van den Bosch, ik ben 18 jaar en ik heb net mijn vwo diploma gehaald. Ik neem momenteel een gap year en werk nu tijdelijk als Web Assistant voor Elvira wat ik erg leuk vind en waar ik ook erg veel van leer.

Ik vind het concept locatie onafhankelijk werk erg interessant omdat ik zelf veel in het buitenland heb gewoond en ik het liefst later ook veel wil gaan reizen. Ik ben net terug uit Florence waar ik de vakken Fotografie, Koken, Italiaans, Psychologie & Kunstgeschiedenis heb gevolgd.

In de rest van mijn tussenjaar ga ik werken als Web Assistant. Ik vertrek binnenkort naar Zuid-Afrika om mijn Engels Proficiency te halen. Daarnaast ga ik een fotografiecursus volgen in Kaapstad.

Sophia

Account manager en recruitment consultant

Sophia van Wel

Mila 2 400 x 600

WebAssistant

Mila Tibboel

Ik ben Mila Tibboel en ik ben 19 jaar oud. Ik ben net klaar met mijn eindexamen en ga na de zomer geneeskunde studeren.

In de komende drie maanden dat ik vrij ben ga ik reizen, en heb ik veel tijd om als WebAssistent te werken. Het lijkt mij ideaal om dit ook te blijven doen tijdens mijn studie. Ik zal vaak in de trein zitten, en dan kan ik die tijd effectief gebruiken om bijvoorbeeld wat klusjes te doen aan een website of de social media bij te houden.
Daarnaast ben ik ook erg geïnteresseerd in de analytics van een website of bijvoorbeeld een youtube kanaal.

Locatie onafhankelijk werken klinkt aantrekkelijk voor mij, omdat je dan je werk kunt uitvoeren op verschillende plekken, en zo beter je tijd kunt gebruiken. Ook wil ik in de toekomst graag blijven reizen, en daarom zou dit een goede combinatie zijn.

Waarom flexibel werken?

Wij zien graag dat mensen blij worden van hun werk. Werk is in onze optiek zoveel meer dan een noodzakelijk kwaad. Ok, eerlijk is eerlijk, met werken verdien je geld om van te leven. Maar als je het werk zo inricht dat het bijdraagt aan jouw manier van leven, dan draagt het werk ook bij aan jouw geluk.

Flexibel werk betekent de mens centraal stellen. Wij geloven dat mensen beter in hun vel zitten als ze zelf kunnen bepalen waar, wanneer en hoe ze (samen)werken. Dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het resultaat. En daardoor zal de productiviteit ook toenemen. Dus is flexibel werk ook goed voor de opdrachtgevers!

Waarom wij zo’n voorstander zijn van flexibel werken

Wij werken zelf ook op een zelfstandige en flexibele manier. En dat bevalt heel erg goed. We hebben veel plezier in ons werk en onze productiviteit is ook behoorlijk hoog.
In de file staan vinden we tijdverspilling, hele dagen binnen in een vast kantoor zitten maakt ons sloom en ’s winters geen daglicht zien omdat je in het donker vertrekt en in het donker weer thuis komt, zorgt voor een somber gevoel.
Daarnaast zijn we niet per definitie het meest productief tussen 9 en 17 uur. De ene is een ochtendmens en de andere krijgt ‘s avonds veel werk gedaan.
Wij spreken dus uit ervaring!

Waarom hebben wij Locatie Onafhankelijk Werk opgezet?

Vorig jaar zijn we in aanraking gekomen met het fenomeen ‘Digital Nomad’ en zijn wij geïnspireerd geraakt door deze levensstijl. We zagen hoeveel mogelijkheden er wel niet waren.
Wij houden zelf ook van reizen en vinden het fijn om regelmatig in een andere omgeving te zijn.
Door het werk als recruiter en HR businesspartner, sprak Elvira ook veel mensen. Gedreven en ambitieuze mensen, die hun werk en leven anders willen inrichten. Die niet per definitie op de tradionele manier carrière hoeven te maken.
Wij hebben Locatie Onafhankelijk Werk opgezet omdat wij geloven dat dit het werk van de toekomst is!

27

Jaar ervaring in 'connecting people'

42

Landen bezocht

20.000

Zeemijlen gezeild

101

Taken die je locatie onafhankelijk kunt uitvoeren

Aan het werk op de boot

Blog persoonlijk

Interesse in reizen en andere culturen heb ik altijd al gehad. Maar vorig jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met het fenomeen ”Digital Nomad”. Ik kocht het boek Handboek van Wereldburgers van Esther Jacobs voor mijn partner Herco, maar las het zelf in een ruk uit. ‘Dit wil ik ook!!’, zei een stemmetje bij mij van binnen. Vervolgens las ik het boek Digital Nomads en Een werkweek van 4 uur van Timothy Ferris. Ik googelde er flink op los. Als een spons nam ik alle informatie die ik kon vinden over deze manier van leven en werken op.

Lees meer

E-mail

info@locatieonafhankelijkwerk.nl

Telefoon

(00 31) 6 27 51 18 12

Locatie Onafhankelijk Werk is een onderdeel van ETC Consultancy

KvK 32150280