Podcast | Aflevering 26: Bouwen aan een Succesvolle Remote Cultuur

danee

In gesprek met Danee Heurkens

In deze aflevering spreken Elvira en Caroline met Danee Heurkens.

Danee, eigenaresse van The Culture Clicks, deelt haar ervaring in het helpen van bedrijven met het implementeren van remote werken. Ze legt de nadruk op het belang van een sterke bedrijfscultuur, binding en vertrouwen voor succes op afstand.

Ze duiken dieper in op de uitdagingen en voordelen van remote werken, en hoe bedrijven zich hierop aanpassen. Van de verschuiving van controle naar vertrouwen, tot het belang van heldere communicatieprotocollen, alles wordt besproken.

Ook verkennen ze de rol van tools en technologie in deze context, en hoe bedrijven hun medewerkers kunnen ondersteunen bij tijdelijk remote werken.

Natuurlijk is remote werken niet voor iedereen. Ze delen tips over hoe bedrijven de betrokkenheid kunnen behouden en een gezonde balans tussen werk en privé kunnen bevorderen.

En voor bedrijven die extra hulp nodig hebben, biedt Danee consultancydiensten aan om hen te begeleiden bij het definiëren van hun remote werkcultuur en het implementeren van effectieve processen.

Kortom, deze aflevering staat boordevol inzichten en advies over hoe bedrijven een goede remote bedrijfscultuur kunnen implementeren. Veel luisterplezier!

De cursus "Een Vrijer Werkend Leven"

In deze cursus leer je wat JIJ remote kunt doen
En neem je concreet actie!

In 7 stappen naar jouw locatie onafhankelijke leven en werk

  • Reizen en werken op de mooiste plekken óf gewoon vanaf je keukentafel
  • Nooit meer in de file staan!
  • Inspirerende, gelijkgestemde mensen om je heen
  • Werk dat bij je past en waar je blij van wordt

Podcasts

Zeilend de wereld over en ondertussen blijven werken? Hoe dan? In deze podcast serie praten we over locatie onafhankelijk werk en hoe remote werk een vrijer leven faciliteert.