Podcast | Interview met Elvira door VrijeMeid

Elvira

De rollen zijn een keer omgedraaid!

Suzanne, oprichter van Vrije Meid, heeft Elvira geïnterviewd over haar leven.

“Elvira Tibboel (56) en haar echtgenoot gooiden twee jaar geleden het roer om zodat zij het leven kunnen leiden waar ze van dromen: met een zeilboot over de wereld varen. Ze ruilden het huis in Nederland in voor een kleiner exemplaar, volgden allerlei cursussen en vertrokken in 2021 richting zee. Haar werk loopt gewoon door, maar dan online en vanaf de spectaculairste plekken. Elvira vertelt welke uitdagingen remote werken vanaf een boot met zich meebrengt, hoe de arbeidsmarkt kijkt naar remote werken en hoe ze anderen helpt om locatie-onafhankelijk te werken, óók als ze in loondienst zijn.” 

Suzanne is succesvol zelfstandig ondernemer, heeft al een hoop gedaan in haar leven en heeft haar leven zo ingericht dat ze écht doet wat ze leuk vindt. Op haar blog schrijft ze over leuker werken, slimmer ondernemen en meer reizen. Lees meer over Suzanne op haar website!

Veel luisterplezier!

De cursus "Een Vrijer Werkend Leven"

In deze cursus leer je wat JIJ remote kunt doen
En neem je concreet actie!

In 7 stappen naar jouw locatie onafhankelijke leven en werk

  • Reizen en werken op de mooiste plekken óf gewoon vanaf je keukentafel
  • Nooit meer in de file staan!
  • Inspirerende, gelijkgestemde mensen om je heen
  • Werk dat bij je past en waar je blij van wordt

Podcasts

Zeilend de wereld over en ondertussen blijven werken? Hoe dan? In deze podcast serie praten we over locatie onafhankelijk werk en hoe remote werk een vrijer leven faciliteert.