Verzekeringen voor remote werkers én remote teams

verzekering

Verzekeren, iets wat belangrijk is maar soms ook erg ingewikkeld. Bijvoorbeeld als je als digital nomad in het buitenland verblijft, of als je werknemers vanuit de hele wereld werken. Digital nomads ervaren moeilijkheden bij het verkrijgen van verzekeringen van reguliere aanbieders vanwege hun flexibele levensstijl, frequent verblijf in het buitenland en het feit dat ze vaak tijdens het reizen werken. Standaardverzekeringspolissen zijn vaak niet toereikend op hun unieke behoeften. Ook kan het zijn dat ze onvoldoende dekking bieden voor situaties bij medische noodgevallen in het buitenland of tijdens het werk.

Uiteraard zijn er specifieke opties voor verzekeringen voor digital nomads. In dit blog lichtten we er een aantal uit! En ja dus ook voor bedrijven die remote werknemers in dienst hebben. Zo, hebben we die drempel ook weggenomen. ;)

Verzekering

Verzekeringsopties voor remote werkers:

  • World Nomads: Gespecialiseerd in reisverzekeringen voor reizigers, digital nomads en avonturiers. Biedt dekking voor medische noodgevallen, ongevallen, diefstal, annuleringen en meer.
  • Cigna Global: Internationale ziektekostenverzekeringen voor expats, digitale nomaden en bedrijven met internationale werknemers. Biedt uitgebreide dekking wereldwijd.
  • SafetyWing: Internationale ziektekostenverzekeringen voor expats, digitale nomads en internationale werknemers. Flexibele plannen met uitgebreide dekking en wereldwijde service, ook in je thuisland.
verzekeringen

Verzekeringsopties voor bedrijven met remote werknemers:

Als remote bedrijf kun je je hele remote team beschermen. Bij SafetyWing kun je verschillende pakketten kiezen die passen bij je bedrijf. Hierbij kun je werknemers dekken die over de hele wereld verspreid zijn, zowel medisch als aansprakelijkheid. Het is daarbij erg flexibel, je kunt op elk moment teamleden toevoegen of weghalen. Én dit kan allemaal online geregeld worden.

Het is een stukje zekerheid wat je kunt bieden aan je team. Remote-only bedrijven zijn écht niet meer weg te denken in deze tijd. Ontzettend goed dat er steeds meer mogelijk gemaakt wordt voor deze bedrijven.

De cursus "Een Vrijer Werkend Leven"

In deze cursus leer je wat JIJ remote kunt doen
En neem je concreet actie!

In 7 stappen naar jouw locatie onafhankelijke leven en werk

  • Reizen en werken op de mooiste plekken óf gewoon vanaf je keukentafel
  • Nooit meer in de file staan!
  • Inspirerende, gelijkgestemde mensen om je heen
  • Werk dat bij je past en waar je blij van wordt

Podcasts

Zeilend de wereld over en ondertussen blijven werken? Hoe dan? In deze podcast serie praten we over locatie onafhankelijk werk en hoe remote werk een vrijer leven faciliteert.