KOM NU IN ACTIE!!

Maak werk van jouw remote werk!

NU EEN UNIEK AANBOD!

In januari 2024 elke week een Mastermind sessie!

Bestel nu, in januari gaat de prijs voor de cursus omhoog!

De Cursus

terug naar kantoor
Een Vrijer Werkend Leven_Logo

Meer vrijheid in
je werk en je leven

In deze cursus ga jij locatie onafhankelijk werk vinden of zelf creëren

  • Meer tijd voor de dingen die jij echt belangrijk vindt
  • Reizen en werken op de mooiste plekken óf gewoon vanaf je keukentafel...
  • Nooit meer in de file staan!
  • Inspirerende, gelijkgestemde mensen om je heen
  • Werk dat bij je past en waar je blij van wordt
  • Weg met die ratrace
Veiligheid

"Create a life, you don't need a vacation from"

OP de boerderij in NL is ook remote werk

Je leeft niet om te werken...

Dat wéét je wel, toch is dat als je eerlijk naar jezelf bent jouw huidige realiteit. Je zit vast in de ratrace, altijd maar druk druk en een gevoel van “is dit nu alles?!” Je ziet wel dat het ook anders kan, dat er mensen zijn die de wereld overgaan, vanuit Zuid-Europa werken en volop van het leven genieten. Dat zie jij ook wel zitten. Maar #hoedan?! Reizen is superleuk, maar HOE combineer je dat dan met werk? Hoe vind je überhaupt werk? Hoe genereer je inkomen die jouw vaste lasten dekken? Hoe combineer je zo’n vrij leven met kinderen, met een hond, kat of een paard? Hoe gaat de omgeving reageren zodra jij andere keuzes maakt? Omdat je niet weet waar te beginnen, ga je door op de automatische piloot en vliegen de dagen aan je voorbij. Alles kabbelt voort, terwijl er diep van binnen iets knaagt.

Veel liever volg jij jouw energie

en doe je waar je geïnteresseerd in bent, hetgeen waar je van opleeft. Juist ja, weer lééft. Dagelijks met een big smile je bed uitspringen omdat je werk mag doen waar je blij van wordt, op een plek waar je blij van wordt, met fijne, gelijkgestemde mensen om je heen. Omdat je weet dat het leven meer dan werk alleen is, maak je toffe reizen en doe je nieuwe dingen waardoor je volop geïnspireerd raakt. Reizen, locatie onafhankelijk leven, die vrijheid voelen én je zaakjes op orde hebben, kán tegelijk. En belangrijker, jij kunt het ook! Laat mij je helpen in zeven stappen een helder plan te creëren.

Werken waar en wanneer je zelf wil

Zodat jij kunt leven op jouw eigen voorwaarden

Dit ga je leren

Met wat voor werk JIJ jouw ideale leven kunt faciliteren.

Omgaan met jouw beren op de weg en obstakels wegnemen

Op welke manier jij geld kunt gaan verdienen

Een baan, opdracht of klanten vinden die bij je passen

Een financieel plan maken

Een concreet actieplan maken en uitvoeren

Uniek aanbod!

Nú met de Masterclasses sessie!

"Hoe ga je het gesprek over remote werken" en "De Juridische aspecten van remote werken"

Én extra bonussen

voor € 499,- (ex. btw)

Tijdelijke aanbieding

Deze enthousiastelingen gingen je voor:

Deze enthousiastelingen gingen je voor:

Nieuwe balans vinden verkleind

Wil jij werk dat jouw vrije leven faciliteert?

Neem dan nu actie!

En gratis deelname aan de Masterclass "Hoe ga ik het gesprek over remote werken aan met mijn werkgever of opdrachtgever" op 23 februari
Werken in de kajuit

Ik help je bij het vinden of creëren van werk dat jij remote kunt doen

Dream, Plan, Do!

Je maakt een concreet plan en onderneemt actie!

Deze 7 modules loop je door

Module 1: Wat is remote werken voor jou?

Waar locatie onafhankelijk werken voor de een betekent "werken aan de keukentafel, terwijl de kids op school zijn, reist een ander juist als digital nomad de wereld rond. Tussen deze twee uitersten zitten natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. In deze module breng je in kaart wat "vrij werken" en "vrij leven" voor jou inhoudt.

Module 2: Vorm de juiste mindset

Deze module staat vol praktische oefeningen voor een "remote mindset". Want waarom wil je zo graag locatie onafhankelijk werken? Wat brengt het je wat je nu mist? Wat als je situatie niet verandert? Wat zijn je beperkende overtuigingen? Welke beren op de weg zie je? En zijn die er ook echt? We stellen doelen en besteden aandacht aan hoe om te gaan met reacties vanuit je omgeving... want jup.. grote kans dat mensen "er wat van gaan vinden" 😉

Module 3: Wat voor werk kun je remote doen?

Er is veel meer mogelijk dan je nu wellicht denkt! In deze module bespreken we een diversiteit aan werkzaamheden en duiken we into jouw talenten, passies, kernwaarden, skills en toegevoegde waarde. Je komt erachter wat voor opties er allemaal zijn en welk werk JIJ kan gaan doen

Module 4: Loondienst versus zelfstandig ondernemer

Remote werken in loondienst versus het zelfstandig ondernemerschap, de do´s - dont´s, voors en tegens. Eerlijk is eerlijk: locatie onafhankelijk werken in loondienst is lastig, maar het kan wel! Ik deel praktische voorbeelden met je.

Ook komt aan bod: hoe ga je het gesprek aan met je werkgever / opdrachtgever? Hoe pak je het aan als ondernemer, hoe kom je aan klanten en wat zijn slimme verdienmodellen?

Module 5: Werken vanuit het buitenland

Veel mensen willen graag locatie onafhankelijk willen werken om óók vanuit het buitenland te kunnen werken. Waar let je dan op? Wie doet dit al? Het is natuurlijk heel erg persoonsgebonden wat je al dan niet met het buitenland wilt . Wáár vanuit je wil werken & leven. Er is legio aan informatie op heel veel vlakken hieromtrent. In deze module breng ik overzicht in die overvloed aan info en verwijs ik je door naar de mensen en organisaties die behulpzaam kunnen zijn voor jouw unieke plannen.

Module 6: Het financiële plan

Dit is het onderwerp waar de meesten de grootste belemmeringen bij ervaren. Veel gemaakte -spoiler: onterechte- aannames ruimen we uit de weg. Je gaat in kaart brengen hoeveel je nou werkelijk nodig hebt voor jouw lifestyle, want misschien is het nu al gewoon haalbaar. En zo niet, dan maken we een concreet plan voor een expliciet te behalen bedrag. Kortom: deze module staat in het teken van cijfers en rollende euro's.

Module 7: Jouw concrete actieplan

Samen lopen we de hele cursus nog eens door. Jouw unieke stappenplan wordt concreet en de te zetten stappen duidelijk. Niks houdt je meer tegen! Nog één keer geef ik alles wat ik in me heb om jou te motiveren ook écht de stappen daadwerkelijk te zetten. Ik kan het namelijk niet vóór je doen. Met alle tips en tools die je nu binnen handbereik hebt, weet ik wel: de weg naar een vrijer werkend leven ligt helemaal voor je open 😀

EXTRA! Januari Boostermaand

Kom nu in actie! Wil je eindelijk stappen nemen naar een vrijer leven? In Januari zijn er 3 mastermind sessies waarin je met mij en andere gelijkgestemden kunt sparren alles wat je bezig houdt op het gebied van remote werken!

PLUS: je kunt gratis meedoen aan de Masterclass "Hoe ga ik het gesprek over Remote werken aan met mijn werkgever of opdrachtgever." op 23 februari

En.... Op 29 januari geef ik een Linkedin Live sessie over Remote werken. Je kunt meedoen en de replay wordt geupload in de cursus omgeving!

Bonus

De replay van de Masterclass van mei 2023 "Hoe ga ik het gesprek over remote werken aan met mijn werkgever"

Deelname aan de Masterclass "De juridische aspecten van remote werken" op 30 juni a.s.

Bonus

Wil jij graag als ondernemer aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Duizelt het je bij wat er allemaal bij komt kijken? Als bonus krijg je bij Module 4 een complete cursus "business skills" van Weblish cadeau. Inclusief een een gedegen stappenplan, zodat je een vliegende start kunt maken en ook daadwerkelijk meteen kunt beginnen als ondernemer.

Lekker werken vanuit een zonnige locatie?

Of op een hutje op de hei?

Vol met informatie en inspiratie.

Investeer nu € 499,- (ex. btw) in jouw toekomst!

Wil je een vast omkaderd leven? Dan is dit NIET jouw cursus!

Laat ik heel eerlijk met je zijn: een vrijer werkend leven is NIET voor iedereen! Wanneer jij "aan" gaat van de 9 tot 5 mentaliteit, van duidelijkheid houdt en graag vast houdt aan een vaste structuur, dan is deze cursus gewoon niet jouw ding. Er is níks mis met al het voorgaande. Sommige mensen gedijen nou eenmaal heel goed bij elke dag meer van hetzelfde. Ik vind het heel belangrijk dat je weet dat we in deze cursus juist out of die box -en ja ook out of the comfortzone- gaan.

Niet tevreden? 100% geld terug garantie

Kom je er binnen twee weken achter dat deze cursus toch niet hetgeen is waar je behoefte aan hebt? Heb je er helemaal niks uitgehaald? Laat het me dan weten via een mailtje aan info@locatieonafhankelijkwerk.nl dan stort ik direct het geld naar je terug.

Dit is een representatieve profiel foto

Over Elvira

Met veel enthousiasme help ik jou bij het vinden of creëeren van locatie onafhankelijk werk dat bij jou past. En begeleid ik jou naar een vrijer werkend leven. Ik heb veel ervaring als loopbaancoach, weet veel van mens en werk en heb mijn leven lang in recruitment en de arbeidsbemiddeling gewerkt.  En daarbij honderden mensen van de ene baan naar de andere baan geholpen.

Er zijn zoveel meer mogelijkheden dan je nu misschien denkt. Ik zie overal kansen en help je graag daar concrete acties toe te zetten.

Ik werk al sinds 2014 remote

Zelf leef en werk ik sinds 2014 gedeeltelijk vanaf een zeilboot waarmee we over deze mooie aarde zeilen. Waar op de wereld ik ook zit, ik kan gewoon blijven werken. Dat doe ik als zelfstandig recruitment business partner, via deze cursus en het begeleiden van masterminds. Ook ben ik mede-oprichter van de Werfathon.

Deze manier van leven en werken betekent voor vrijheid voor mij. Vrijheid is een van mijn belangrijkste kernwaarden.

Het is mijn missie om bij te dragen aan het geluk van werkend Nederland. Dit doe ik door mijn kennis en die van anderen te delen.

Deze tijd heeft aangetoond hoeveel er mogelijk is! De halve wereld is inmiddels remote aan het werk.

Werken op Sandy Island

Locatie Onafhankelijk Werk is "here to stay!" en ik gun jou ook het gevoel van vrijheid!

Werken bij het zwembad

Start direct!

voor € 499,- (ex. btw)

Kies voor meer vrijheid in je werk en je leven!

Screenshots en mail fragmenten

Dit vonden zij:

Review Deel 1
Review deel 2

Hi Elvira,

Ik heb de replay van de Mastermind zojuist bekeken en vond het onwijs interessant! Waardevolle informatie.

Nogmaals dank voor het delen.

Warme groet,

Claire

IMG_9009

Over de cursus:

Ik vond het fijn vond dat je je persoonlijke verhaal verteld hebt. Ik vond het ook fijn dat er ruimte gecreëerd werd om eerst in te beelden en te voelen voordat praktische stappen gezet werden.

Marieke Eringfeld

 

KOM NU IN ACTIE!!!

Nooit meer in de file

Tijd voor de dingen die je echt belangrijk vindt!

Nu nog voor 499 euro met een heleboel extra's!

Stap nu in je nieuwe vrije leven!

Veel gestelde vragen beantwoord

Start diréct

voor € 499,- (ex. btw)

& claim de unieke toegang tot de masterminds!